TELEGRAM NGUSHËLLIMI

TELEGRAM NGUSHËLLIMI

E nderuara familje Dejolli,

I nderuar staf i Gjykatës Themelore në Pejë,

Me pikëllim të thellë morëm lajmin për ndarjen nga jeta të familjarit tuaj dhe referentit të Gjykatës Themelore në Pejë.

Kryetari i Gjykatës z. Armend Berisha shpreh ngushëllimet më të sinqerta për familjen, kolegët dhe miqtë.

Prehu në paqe!

Me respekt!

Gjykata Themelore Pejë